Afhaal & Bezorglijst

Geen zin of tijd om te koken? U kunt onze heerlijke gerechten ook gewoon afhalen of laten bezorgen.

Afhaalservice

Afhaalservice

Geen zin of tijd om te koken? U kunt onze heerlijke gerechten ook gewoon afhalen of laten bezorgen. Bestellingen kunt u telefonisch doorgeven via nummer +31(0)115 562495 of u kunt een WhatsApp bericht zenden aan 0614743757. Dit nummer is alleen voor app-berichten. Voor het maandelijkse AfhaalThemabuffet is het wenselijk uw bestelling minimaal één dag van te voren door te geven. Wij zijn steeds vanaf 15.00 uur bereikbaar om uw bestelling telefonisch op te nemen en ook de bezorgservice, die als heel plezierig wordt ervaren, blijft gehandhaafd.

De ingang van de afhaalservice is in de Kerkstraat
Om langere wachttijden zo prettig mogelijk te beperken verwachten wij graag tijdig uw bestelling. Alle gasten die komen afhalen en binnen gaan wachten, met inachtneming van de anderhalve meter moeten wij verzoeken de formulieren in te vullen met naam, telefoonnummer en gezondheidscheck.

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens.

Bekijk onze afhaalmenukaart

Afhaalformulier op bijzondere dagen

Om de wachttijden bij de afhaal voor eenieder zo prettig mogelijk te beperken bieden wij u voor bijzonder drukke dagen, zoals: Paasdagen, Moederdag, Hemelvaart, Pinksteren, Vaderdag en de Kerstdagen een enigszins beperkte meeneemlijst aan. Graag verwachten wij uw bestelling via dit formulier ruim of uiterlijk twee dagen van te voren. Hartelijk dank voor uw begrip.

Lees meer..