BENEFIETDINER t.b.v. STICHTING KINDERDIABETES ZEELAND

BENEFIETDINER WOENSDAG 20 MAART AANVANG: 18.30 UUR

VOCAL BAND FLASHBACK STEUNT STICHTING KINDERDIABETES ZEELAND

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Benefietavond op woensdag 20 maart a.s., die wordt georganiseerd door de Vocal Band FLASH BACK in samenwerking met MOY FA. Verrassende elementen van de avond zijn een aantal optredens, speciale genodigden en de tombola met prachtige prijzen. De helft van de opbrengst van de avond is bestemd voor het goede doel. We sluiten de avond af met de feestelijke uitreiking van de cheque (helft van de opbrengst) aan Flash Back, die met deze middelen in april 2020 drie keer een optreden gaat verzorgen in de grote Zeeuwse theaters met het programma Guilty Pleasures. De kaartverkoop daarvan is bestemd voor de STICHTING KINDERDIABETES ZEELAND.

Peter Beije van Vocal Band Flash Back: “Wij gaan de Stichting Kinderdiabetes steunen en het benefietdiner betekent een grote stap in die richting. Moy Fa biedt u een overheerlijk WALKING DINNER aan voor € 49,50. Dat is inclusief welkomstdrankje, twee consumptiebonnen en water op tafel. De helft van de opbrengst van het Walking Dinner is voor Flash Back. Verder wordt geld ingezameld via een tombola, waarvoor mooie prijzen bijeen zijn gebracht. Leden van het Zeeuws-Vlaamse popkoor verzorgen gedurende de avond drie keer een optreden. Aan het slot van de avond wordt het bijeengebrachte bedrag door Moy Fa overhandigd aan het bestuur van Flash Back. Flash Back treedt in april 2020 drie keer op in de grote Zeeuwse theaters met het programma Guilty Pleasures. Het koor streeft ernaar om de kaartverkoop geheel ten goede te laten komen aan de Zeeuwse vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen met diabetes 1 en hun familie. Het benefietdiner bij Moy Fa is een aansprekende manier om geld bijeen te krijgen voor de theaterproductie. Hoe meer geld het popkoor vooraf bijeenkrijgt des te meer kan er na de drie voorstellingen naar de Stichting Kinderdiabetes. Met de stichting is afgesproken dat speciaal voor het theaterprogramma een kinderkoor wordt opgericht. Meisjes en jongens met diabetes 1 kunnen zo meedoen aan de voorstelling. De theatervoorstellingen in Goes (zaterdag 4 april 2020 De Mythe), Middelburg (Stadsschouwburg, zaterdag 11 april 2020) en Terneuzen (Scheldetheater, zaterdag 18 april) zijn ook bedoeld om de Stichting Kinderdiabetes meer naamsbekendheid te geven.”

DEELNAME, AANMELDING & BETALING via www. moyfa.com
Uw reservering wordt definitief na vooruitbetaling van het deelnamebedrag op rekeningnummer NL 24 ABNA 0422487120, o.v.v. van Benefietdiner FLASH BACK, uw naam plus het aantal personen. Uiteraard ontvangt u daarna meteen een bevestiging.

MEER INFO: www.vocalbandflashback.nl EN www.stichtingkinderdiabetes.nl/zeeland/

Benefiet diner reserveren