BENEFIETAVOND OP DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019

BENEFIETAVOND OP DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019 AANVANG 19.00 UUR

Stichting Mascura i.s.m. Restaurant Moy Fa en Het Mauritshof

Op 11 april van dit jaar bestond de Stichting Máscura acht jaar. Ter gelegenheid van het zevenjarig jubileum vond er in 2018 een Benefietdiner plaats bij Moy Fa in Axel. Het was een heel speciaal evenement, waarbij de gasten werden getrakteerd op een geheel verzorgde avond. De helft van de totale opbrengst werd (en wordt ook deze keer) aan het einde van de avond feestelijk gedoneerd aan de stichting. In navolging van het succes van vorig jaar gaan we ook in 2019, ter ondersteuning, een Benefietdiner organiseren, want “iedereen die ziek is, verdient wat extra aandacht en een steuntje in de rug”. Voor de verrassingen die de stichting organiseert, is financiële steun nodig en om die reden ondersteunen wij als Moy Fa de stichting Máscura. Met het benefietdiner kunnen we daarin een belangrijke stap zetten. Stichting Máscura organiseert geweldige verrassingen voor ernstig, langdurig of chronisch zieken, waaronder ook voor kinderen. In essentie staat de stichting voor méér zorg & méér aandacht. Restaurant Moy Fa draagt Máscura al jarenlang een warm hart toe en is om die reden de partner van Máscura voor dit bijzondere benefietdiner.

FEESTELIJK AZIATISCH BUFFET MOY FA Het belooft een bijzondere avond te worden. Zo is er een WALKING DINNER van diverse voorgerechten en een feestelijk Aziatisch buffet met hoofdgerechten, inclusief een welkomstdrankje, water op tafel , vijf consumptiebonnen per persoon en entertainment. Er is een tombola met prachtige prijzen en DJ Sephyr en Miss Autumn Leaves dragen sfeervol bij met een grote muzikale verrassing. Meer informatie over Máscura en het benefietdiner via www. mascura.nl.

DEELNEMEN EN INSCHRIJVEN VOOR BENEFIETDINER OP 28 NOVEMBER 2019
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet via info@moyfa.com of via www.mascura.nl Uw reservering via Moy Fa wordt definitief na vooruitbetaling van het deelnamebedrag op rekeningnummer NL 24 ABNA 0422487120, o.v.v. van Benefietdiner Máscura, uw naam plus het aantal personen. Uiteraard ontvangt u daarna meteen een bevestiging.

Met vriendelijke groeten en heel graag tot ziens op de 28ste november!

Namens het organiserend team:
Mary Liu (Restaurant Moy Fa) Marc van Dorsselaer (Projectmanager Stichting Máscura)

2020 SAVE THE DATE: donderdag 13 februari in het MAURITSHOF te IJzendijke.

Benefiet diner reserveren