Benefietdiner MÁSCURA

Wellicht kent u de Stichting MÁSCURA al van de Kaartenactie, de Jaarkalender 2017, van de Walk of Hope en de Collectebus? Óf van de geweldige verrassingen die zij, samen met haar vrijwilligers, organiseert voor ernstig, langdurig of chronisch zieken, waaronder ook kinderen. In essentie staat de stichting voor méér zorg & méér aandacht. Lees verder via https://www.stichtingmascura.nl/ Restaurant Moy Fa draagt Máscura al jarenlang een warm hart toe en ondersteunt deze betrokkenheid mede door sponsoring.

Máscura bestaat op 11 april zeven jaar! Het getal zeven symboliseert in de Chinese mythologie ‘saamhorigheid’ en is een geluksgetal voor relaties, maar ook in het Westen staat de zeven voor geluk. Wat is er mooier dan op deze ‘verjaardag’ een feestje te vieren met sponsoren en gasten om gezamenlijk een cadeau te creëren in de vorm van een cheque. Met een knipoog naar het cijfer zeven bedraagt het deelnamebedrag voor deze avond zevenenzeventig euro per persoon en we streven ernaar om minimaal zevenenzeventig deelnemende ‘feestvierders’ bij elkaar te krijgen!

WOENSDAG 11 APRIL, AANVANG: 18.30 UUR GRAAG NODIGEN WIJ OOK U UIT OM DEEL TE NEMEN AAN DIT BIJZONDERE EVENT.

Dit bijzondere business-event biedt u en uw vrienden of relaties een geheel verzorgde avond: een welkomstdrankje met leuke ontmoetingen tijdens het walking dinner van zeven voorgerechtjes, een feestelijk Aziatisch buffet van zeven hoofdgerechten, een sushi-demonstratie en bami-live-cooking en tot slot vier consumpties. Laat u verder verrassen door de Tombola met vele prachtige prijzen en de muzikale omlijsting van de avond. Klik hier om de culinaire heerlijkheden van de avond te bekijken! De helft van de opbrengst van de avond - € 38.50 per persoon - wordt aan het einde van de avond feestelijk gedoneerd aan de Stichting Máscura.

Uw reservering wordt definitief na vooruitbetaling van het deelnamebedrag op rekeningnummer NL 24 ABNA 0422487120, o.v.v. van Benefietdiner Máscura, uw naam plus het aantal personen. Uiteraard ontvangt u daarna meteen een bevestiging.

Met vriendelijke groeten en heel graag tot ziens op de 11e april!

Namens het organiserend team: Mary & Akuen Liu (restaurant Moy Fa) Marc van Dorsselaer (projectmanager Stichting Máscura) Rinus Meesen (directeur Festival van Zeeuws-Vlaanderen)
Benefietdiner MÁSCURA reserveren