HEROPENING RESTAURANT

RESERVEREN RESTAURANT

Na ruim 15 weken gaan wij met ons restaurantgedeelte weer open!

Welkom terug lieve gasten, wat hebben wij u allen gemist!

Tijdens de weekdagen kunt u van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur een tafel in het restaurant reserveren, op zaterdag en zondag vanaf 19.00 uur. Reserveren is noodzakelijk, liefst telefonisch via 0115562495, maar het mag ook via de mail info@moyfa.com.

In de bijlagen van onze branchevereniging VCHO en de Rijksoverheid kunt u zien waar wij ons aan dienen te houden. Wij moeten u volgens de regels van het RIVM een aantal vragen stellen. Wanneer u met meer dan twee personen wilt komen willen we graag weten of u van één huishouden bent, anders mag en kunt u niet aan 1 tafel plaatsnemen, tenzij met 1,5 meter afstand.

Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met alle wensen, maar wij zijn genoodzaakt en op straffe van een boete, om de regels na te leven. Ook van onze Belgische gasten vragen wij hier specifiek begrip en aandacht voor, want in België zijn de regels hieromtrent vrijer.

Wij hopen u allen in goede gezondheid weer te mogen zien, handen schudden mogen we helaas niet, maar een glimlach mag altijd! Graag zelfs!