RESERVEREN RESTAURANT

Gezellig tafelen met enkele regels

Het was onwennig om begin juli de deuren van het restaurant weer te openen. Gelukkig was iedereen begripvol en ook opgelucht dat er weer gezellig getafeld kon worden met de geruststellende gedachte dat Moy Fa de regels van het RIVM naleeft en de afstand tussen de tafels waarborgt.

Voorlopig blijven we gefaseerd werken; onze openingstijden baseren we steeds op de adviezen vanuit de regering voor de horeca. Tijdens de weekdagen én op zaterdag zijn wij vanaf 16.00 uur geopend, op zondagen vanaf 13.00 uur. Zo bieden wij u weer de mogelijkheid om bij ons te kunnen lunchen.

Reserveren blijft noodzakelijk, liefst telefonisch via +31 115 562 495, maar het kan ook via de mail info@moyfa.com (graag 24 uur van te voren, u krijgt altijd een bevestiging).

In de bijlagen van onze branchevereniging VCHO en de Rijksoverheid treft u de formulieren aan die u bij binnenkomst dient in te vullen. In geval van een uitbraak kan dan de bron worden getraceerd. De formulieren worden na 14 dagen vernietigd. Ook dienen wij nog steeds te vragen, wanneer u met meer dan twee personen komt lunchen/dineren, of u van één huishouden bent, anders mag en kunt u niet aan 1 tafel plaatsnemen, tenzij met 1,5 meter afstand.

Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met alle wensen, maar wij zijn genoodzaakt, op straffe van een boete, om de regels na te leven. Ook van onze Belgische gasten vragen wij hier specifiek begrip en aandacht voor, want in België zijn de regels hieromtrent anders.

Wij hopen dat ieder zijn/haar goede gezondheid behoudt en dat we spoedig verbeteringen en nog meer versoepelingen mogen zien!