OOSTERS BENEFIETDINER PRINSES VOOR EEN DAG

Graag verlenen wij onze medewerking aan een benefietdiner dat wordt gehouden ten behoeve van PRINSES VOOR EEN DAG. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het akoestische duo TWEEDD-Denise&Dries. Een deel van de opbrengst van het diner wordt door Moy Fa gedoneerd aan PRINSES VOOR EEN DAG.

Prinses voor een Dag maakt onderdeel uit van Stichting Haar Geluk en is door Willeke Pietersma opgericht vanuit een maatschappelijke behoefte. Helaas kennen we allemaal in onze omgeving wel een vrouw die of een meisje dat vecht tegen kanker. Een ziekte die zo enorm veel energie vraagt, dat aandacht voor het uiterlijk langzaam naar de achtergrond verdwijnt. Prinses voor een Dag is bedoeld voor juist die stoere meisjes en dappere vrouwen die de kans wordt geboden om zich tijdens hun ziekte één dag op en top vrouw te voelen, ofwel Prinses voor een Dag.

U kunt zich voor dit benefietdiner inschrijven via e-mail: info@prinsesvooreendag.com. De kosten voor het diner exclusief drank zijn € 30,- per deelnemer te voldoen na bevestiging van de reservering. Zie voor meer informatie over Prinses voor een Dag: www.prinsesvooreendag.com alsmede de Facebookpagina.

Door het 'besloten' karakter van de avond is het restaurant gesloten, de afhaalservice blijft geopend.

Oosters benefietdiner reserveren